Tuunattu messukassi

Viikonloppuna oli Hämeenlinnassa Elomessut. Alue oli pinkeänään porukkaa, ja kävin siellä minäkin. Viime vuonna arpajaisonni suosi halkopalkinnon muodossa – tänä vuonna saatan saada kännykän tai kompostorin. Tai molemmat.

Tai en mitään. Ja jos ei ole onnea pelissä, niin sitten jossain muussa?

Kiertokapulan kioskissa jaettiin a-luokan messukasseja: paksua puuvillaa, hyvä väri. Sellaisen otti mielellään vastaan tavanomaisten kuitukangasrimpuloiden sijaan! Kiitos vaan kestävästä valinnasta, tulee ehdottomasti käyttöön ja näyttöön.

Tunnustan edelleen väriä, mutta tuunasin kassia hieman. Lisäsin kylkeen virkattuja kukkia – ja oho, sattuivat juuri peittämään sen logon. Kukat olivat mulla valmiina odottamassa kohdetta, ne tarttuivat mukaan edelliseltä Ikea-vierailulta. (Sinä päivänä, kun Ikean valikoimiin tulee bensa-asemat, olen pulassa.)

 

2 ajatusta artikkelista “Tuunattu messukassi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s