Kuinka papumuhennoksesta tuli tortillan täyte

Eilen syötiin lehtikaali-papupataa. Tänään ei syöty lämmitettyjä tähteitä – niin kuin yleensä joka toinen päivä – vaan jatkojalostettua täytettä maissilättyjen sisällä.

Valmistaminen oli tosi nopeaa ja tosi yksinkertaista:

  • Otettiin jääkaapista eiliset jämät ja paketti jauhelihaa.
  • Jauheliha ruskistettiin pannulla, ja sekaan lisättiin taco-mausteseospussi.
  • Maustettuun jauhelihaan lisättiin eilinen mössö ja lämmitettiin kuumaksi.
  • Tortillaa lämmitettiin mikrossa 10 sekuntia ja lätty täytettiin tuoreella lehtikaalisilpulla ja tacomaustetulla jauheliha-papumuhennoksella.

Jauheliha on tässä täysin valinnainen, pelkällä uusiomaustetulla muhennoksellakin olisi varmaan voinut mennä, joskin siitä olisi voinut ilman lisämassaa tulla liian suolaista tai muuten mausteista. Jauhelihan sijaan olisi voinut käyttää toisenlaisia papuja tai soijarouhetta. Tai jotain muuta? Tähän ei ollut martoilla ehdotusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s