Salapoliisityötä Sairiossa

Vaneritehtaantie7.jpg

Vastapäisellä tontilla tien toisella puolella on aloitettu työt. Koetin tänään selvittää, mitkä:

 1. Kävin raksan vieressä etsimässä kylttiä, jossa kerrottaisiin, mitä on tekeillä ja kenen toimesta. Työmaa-aidassa ei sellaista ollut.
 2. Huutelin ja heiluttelin tien laidasta kaivinkoneenkuljettajalle kysyäkseni, mitä on tekeillä. Hän ei nähnyt eikä kuullut minua.
 3. Soitin kaupungin vaihteeseen, josta minut yhdistettiin
 4. yhdyskunta- ja rakennuspalveluiden asiakaspalveluun. Sieltä kuulin, että kyselemässäni osoitteessa Linnan infra tekee kadun ja kunnallistekniikan saneerausta. Koska kyseessä oli aikaisempi metsikkö ja nykyinen kuoppa, halusin tietää, tarkoittaako katu- ja kunnallistekniikkasaneeraus esim. rakennuksen nousemista tontille.
 5. Sain numeron Linnan infran asiakaspalveluun, joka ei osannut kertoa, ollaanko tontille myöhemmin rakentamassa jotain. Heiltä sain numeron
 6. työmaan vastaavalle mestarille, jolle en enää säälliseen aikaan ehtinyt soittaa.

Hei Hämeenlinnan kaupunki: Mistä voin tietää ja saada selville, mitä meidän kulmilla tapahtuu? Onko jossain näkyvillä anottuja tai myönnettyjä lupia? Käsitelläänkö samalla tavoin projekteja, joita tekevät kaupunki, rakennusliikkeet, yksityishenkilöt? Ja: mitä tien toisella puolella tapahtuu?

3 ajatusta artikkelista “Salapoliisityötä Sairiossa

 1. Kolmea puhelua myöhemmin asia selvisi: tontille nousee Lakea-kiinteistöjen palvelutalo kehitysvammaisille. Rakennuslupa talolle on myönnetty jo vuosi sitten, mutta siitä on valitettu.
  http://www.hameensanomat.fi/…/230570-naapurivalitus….
  Muistan kyllä vuosi sitten asiasta lukeneeni, mutta en osannut mieltää vastapäisen mäennyppylän osoitetta Vaneritehtaantie 7:ksi. Mä ajattelen edelleen, että kyseessä on Rautatienkadun toinen pää.

  Vaneritehtaantie 7 -haulla Google ei löytänyt HäSan artikkelia eikä muutakaan oleellista. Kaupungin sivuilta ei myöskään tällä hakusanalla löytynyt päätöksestä tietoa.

  Tykkää

 2. Muistelen viime vuonna ihmetelleeni kyseisen projektin osoitetta, joka Hämeen Sanomien mukaan oli Vaneritehtaantie 1. Hain silloin kartasta kyseistä tonttia ja se viittasi ihan radan varteen ja siinähän ei rakentamiseen sopivaa paikkaa ole. Hämeen Sanomat antoi siis väärän osoitteen viime vuonna, oli mennyt 1 ja 7 sekaisin.

  Tykkää

 3. Paluuviite: Rautatienkatu muuttuu | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s