Taidetta lapsille

Ystävän ja sen lasten kanssa käytiin tutustumassa taiteeseen. Pinsiössä on Nancy Holtin maisemataideteos nimeltään Up and Under. Se on sorakuoppaan tehty teletappimaa: betonirumpuja, nurmikumpuja ja vesilammikoita.

wpid-tyttö-seisoo-yltä-ja-alta-teoksen-harjalla.jpg.jpeg

Onko maataide taidetta? En tiedä, mutta voittaa pelkän sorakuopan. Ja se on paikka, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset. Pinsiössä on harjun päällä laavu ja nuotiopaikka puineen, ja sieltä näkyy taideteos kokonaisuudessaan. Itse kohde on sorakuopassa. Se koostuu pohjois-etelä- ja itä-länsi-suuntaisista siltarumpujen muodostamista maisemoiduista tunneleista, niiden ympärillä kulkevasta kaarevasta maavallista ja matalista betonipohjaisista lammikoista.

Hieno paikka. Meillä meni porukalla yli tunti paikan tutkimiseen, sienien keräämiseen, sieniveneen uittamiseen ja sen lammikosta pelastamiseen. Hyvä Nancy, ajattelemme sua lämmöllä. Ja ensi kerralla käymme myös puuvuorella.

wpid-kolme-lasta-maan-silmän-reunalla.jpg.jpeg

 

 

Yksi ajatus artikkelista “Taidetta lapsille

  1. Paluuviite: Räikän tulet, rautavanne ja vaahtokarkit | Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s