Kantolassa Hämeenlinnan isot kirpputorit

Kirpputorikierrokset jatkuvat, nyt suunnitelmallisesti yhdellä suunnalla. Kantola on entistä ja nykyistä teollisuusaluetta, ja siellä onkin kolme isoa itsepalvelukirpputoria:

 • Hämeenlinnan suurkirpputori (Keksikatu 5)
 • Timon tori (Kantolankatu 7)
 • Kantolan kammari (Vanajantie 5, autolla Puusepänkadun kautta parkkiin).

Kaikki nämä sijaitsevat entisissä tehdas- tai myymäläkiinteistöissä, ja pöytiä on paljon, joten tarkka kiertely kestää. Tarjonta on kirjavaa kirjoista kippoihin ja kengistä kalusteisiin, ja hintahaarukka on leveä: Sorsakosken aterimia saa eurolla yhden tai kymmenen pöydästä riippuen! Löytyy tavaroita, joita ei tiennyt olevan olemassakaan (patterikäyttöinen pyörivä ripsiharja) ja esihistoriallisia esineitä (Donkey Kong -elektroniikkapeli).

Loistavien löytöjen ja kaiken kurantin lisäksi löytyy myös surkeita yrityksiä: maksullista mainostavaraa, likaisia ja rikkinäisiä tai pilalle pestyjä vaatteita, toimimattomia sähkövälineitä, käytettyjä kosmetiikkapakkauksia, aloitettuja käsitöitä, haljenneita lautasia, homehtuneita koristekurpitsoita. Ei hullu se, joka pyytää?

.

4 ajatusta artikkelista “Kantolassa Hämeenlinnan isot kirpputorit

 1. Kiitti kirpparivinkeistä, olemme tulossa elokuussa Hämeenlinnaan. Kerropa, oi Hämeenlinna-auktoriteettini, missä kahden kasvissyöjän kannattaisi siellä päivällistää?!?

  Tykkää

 2. Kasvissyöjäkollega suosittelee kahta thai-paikkaa: joko Sawaddee ihan torin kulmilla tai Goodman-kauppakeskuksen Sabai Sabai. Jos olette autolla liikkeellä, niin intialainen Om on kolmen kilsan päässä keskustasta HAMKin alueella. Keskustan muita täsmävaihtoehtoja: Popinon kasvispitsa tai -bocadillo tai Fresnossa kasvis-halloumihampurilainen.
  Facebookissa on Matkailua Kanta-Hämeessä -ryhmä. Sieltä tuli parissa minuutissa ehdotuksiksi kiinalainen Dragon ja Verkatehtaalla Linnan pyöräverstas.
  Jatkan listaa, kun tulee ehdotuksia.

  Tykkää

 3. Jes, kiitti! Tuon Omin löysin itsekin, ja koska intialainen on aina ok, se voi olla hyvä vaihtoehto, koska auto meillä on. Nappaan nuo muutkin ideat paperille ja katsotaan mihin päädytään!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s