Kylmä haukipihvi on parempi kuin lämmin

Sen kerran kun kalapihvejä tai -pullia alkaa paistaa, samoilla käryillä kannattaa tuottaa iso erä. Suunnitellun ylitarjonnan voi laittaa kuistin kautta pakastimeen ja päivän ylijäämän joko lämmittää seuraavana päivänä työpaikkalounaaksi tai syödä parin päivän päästä kylmänä eväänä ennen ulkoilua.

Kylmänä maistuu paljon paremmalta kuin lämmitettynä: otetaan reissari, pannaan kalapihvi ja tartarkastiketta päälle, kansi kiinni ja ääntä kohden. Kyllä jaksaisi tälläisella vaikka hiihtää.

Jos vaan olisi monot, mitkä laittaa jalkaan. Eilisessä urheilukauppakäynnissä oli liikaa liikkuvia osia: teroitettavien luistimien noutoa, huollettavien suksien hakua ja jättöä sekä ostettavia monoja oli liikkeelle liikaa. Kotiin tuli laatikossa yksi oikean kokoinen ja yksi kaksi numeroa liian iso hiihtokenkä. Tänään ei vastaavaa paria liikkeestä enää löytynytkään! Eikä oikean kokoista toista paria, sesonki kun on.

Toivottavasti toinen väärän parin kotiinsa kantanut asiakas huomaa erehdyksensä pian. Täällä on paha mieli ja eväät syöty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s