Pitihän tätäkin koettaa. Sytykeruusu on somen kuumista kuumin ilmiö, tämän talven avokadopasta.
Sytykeruusut askarrellaan kananmunakennoista ja kynttilänjämistä: pahvia revitään ja rullataan yksittäisten kolosten sisään, ja koko ryttyruusu kastetaan sulaan steariiniin, annetaan kuivua ja kastetaan uudemman kerran.
Hommassahan ei ole järkeä, mutta hauskaa se hyvässä seurassa ja glögin kanssa on.
Kolmannen mukillisen jälkeen alkaa myös saada sytykeruusuille lisää käyttöideoita: Puisista grillitikuista saisi ruusuihin jykevät varret, ja mikäpä sen mukavampi tuliainen talvisaikaan takkataloon?
Viidennen mukillisen jälkeen olimme yhtä mieltä siitä, että herkät, valkoiset sytykeruusut olisivat oiva vihko myös tee itse -ihmisen hautajaisiin.
Varsinkin, jos suunnitelmissa olisi krematointi.
Paluuviite: Leivintuvan joulumarkkinoilta oma lahja etukäteen | Sairio
Kenen ruusu palaa kirkkaimmin?
TykkääTykkää
Todellinen taisto olisi ruusujen sota?
TykkääTykkää
Paluuviite: Kynttiläkausi korkattu | Sairio