Ja työmies soittaa

Ammattitaitoisten tekijöiden löytäminen on oma taiteenlajinsa:

Googlesta kyllä löytyy remonttifirmaa ja -reiskaa, mutta monet osoittautuvat -urpoiksi. Hakuammunta saattaa sentään tuottaa tulostakin.

Tuttujen suosituksia ja kokemuksia kyselee jatkuvasti ja koettaa tunkea itsensä halutun tekijän työjonoon. Harmi vaan, että ammatilainen, joka tulee paikalle ja tekee työnsä sovitusti, on maakunnan kysytyin henkilö ja kalenteri on täynnä pitkälle ensi vuoteen.

Joskus onnistaa: tänään annoin talon avaimet rakennusmestarille, joka on oman lapseni entisen luokkakaverin isän veljen firmassa töissä. Sitä kautta pitäisi löytyä rakennusmiesten lisäksi myös putkari, joka tulisi viimeistelemään edellisen yrittäjän työtä.

Wish me luck.

4 ajatusta artikkelista “Ja työmies soittaa

 1. Löysin tänne valokuvablogiini jättämäsi kommentin perusteella.

  Vanhaa taloa kolme vuotta kunnostaneena voin vain todeta, että tämä on niin totta. Pahin tapaus oli eräs kaivinkonekuski, joka siirsi lähemmäs kymmenen kertaa sovittua työn ajankohtaa. Sama tyyppi vielä kehtasi kysellä naapuriltamme, että olemmeko hulluja vai lottomiljonäärejä, kun olemme ryhtyneet remontoimaan niin huonokuntoista taloa. Myös räystäskouruja asentavat yritykset olivat erityisen hankalia.

  Tykkää

  • No joo, kaivinkoneet pörräsi tossa kadulla kuukauden, mutta eivät sitten ehtineet mun ajotielleni. 😦 Rännifirma sen sijaan tuli sovitusti, teki uudet kourut ja vei vanhat pois saman päivän aikana, sovitulla ja kohtuullisella hinnalla. (Laskussa luki vielä ’sadevesijärjestelmä’, mistä lisäpisteet.)

   Tykkää

 2. Paluuviite: Sinfonia Lahti soitti elokuvamusiikkia Verkatehtaalla « Sairio

 3. Paluuviite: Putket suoriksi « Sairio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s