Tarhan tontturata

Tarhassa oli illalla pre-joulujuhlat eli koko porukan tontturata. Ohjelmassa oli ulkoliikuntaa niin lapsille kuin aikuisille, korttiaskartelua niin lapsille kuin aikuisille, piparinleivontaa niin lapsille kuin aikuisille ja glögiä ja pullaa niin lapsille kuin aikuisille. Ja tietysti tunnisti paikalla ollut joulupukkikin niin lapset kuin heidän vanhempansa!

Täytyy sanoa, että ei olisi helppoa olla eskari: pitäisi jaksaa juosta ympäri pihaa ja simuloida pillin puhalluksella kuusenkäpyä, kynttilää tai tähteä; pitäisi tunnistaa minikokoiset *oikeakätiset* sakset ja koettaa leikata niillä letrusta huovasta hienot tonttulakit korttiaskarteluun; pitäisi olla sottaamatta liimaa pöydälle; pitäisi osata syödä piparkakkutaikinaa niin, etteivät valvovat aikuiset huomaa; pitäisi juosta pulkan kanssa koko matka kotiin. Huh – ei ole amatöörin hommaa.

Sairion päiväkodin pihalla joulujuhlassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s